BRÖLLOPET

Här nedan hittar ni information om var ni ska befinna er under bröllopsdagen:

 

VIGSELN

STENBROHULTS KYRKA

Datum: 28 maj 2022
Tid: Klockan 13.30
Adress: Stenbrohult 21, 343 71 Diö 

Vigseln kommer vi ha i Stenbrohults kyrka. En kyrka som ligger ca 15 min bilväg norr om Älmhult, utmed sjön Möckeln. Utanför kyrkan finns en stor parkeringsplats för alla som åker med bil. 

Vi har flera minnen från denna kyrka och ser fram emot att fylla på med fler i kärlekens tecken. Förutom oss har även flera av våra gäster minnen från denna kyrka, och några stycken har till och med haft sina egna vigslar här. 

____________________________________________________________________

MINGEL DIREKT EFTER VIGSELN

NYGÅRDS LOGE

Adresss: Nybygden Nygård 1, 343 90 Älmhult. 

Festen kommer vi ha på Nygårds loge. En fantasisk loge som ägs av två släktingar till vår toastmaster Viktor - Anna och Peter - och i år hyrs ut för första gången så att ännu fler kan få upptäcka den. Logen ligger ca 10 min bilväg från kyrkan, och det finns gott om parkeringsplatser även här. 

Vi kommer att komma lite senare då vi ska fotograferas efter kyrkan. Det kommer finns dryck och snacks att tillgå när ni kommer fram så ni kan mingla runt själva ett tag.  

_____________________________________________________________________________________________

MIDDAG & FEST

NYGÅRDS LOGE

Vi ser så mycket fram emot att samla vår släkt och våra vänner och njuta av en oförglömlig kväll tillsammans. Vi hoppas på mycket god mat, dryck, skratt, glädjetårar, och trötta fötter dagen efter från allt dansande.